Denk jij als een psychopaat? – Het antwoord!

Jullie zijn natuurlijk allemaal erg nieuwsgierig wat het antwoord is op de vraag van een paar dagen geleden… Hoewel niet iedereen een gokje gewaagd heeft in de reacties, verdenk ik de gemiddelde lezer ervan om stiekem best een antwoord bedacht te hebben. Maar ja, je zult het maar goed hebben en dan denken als een seriemoordenaar… dat wil je natuurlijk niet op internet hebben staan, al is het ook onder een bijnaam…

Maar goed, Tuinhark had het net niet helemaal goed… het echte antwoord is natuurlijk, dat ze hoopte, dat de bewuste man nu ook naar de begrafenis van haar zus zou komen, zodat ze hem weer zou zien! Heel natuurlijke reactie, toch? Ze hebben deze test in Amerika gedaan op echte seriemoordenaars, en ze hadden bijna allemaal spontaan het antwoord goed. De gemiddelde “normale” mens komt hier niet zo éé-twee-drie op.

Natuurlijk moet iemand de test bedacht hebben, zou dat ook een psychopaat zijn geweest? Of misschien iemand die wel de neiging had maar er niks mee deed (zoals de pedopartij)? In ieder geval weten jullie nu waar jullie aan toe zijn… trek je eigen conclusies…!

Geef een antwoord